Rólam

11026042_929554997095393_9145780235030691444_oMunkaköröm: üzemeltetés és fejlesztés, webes fejlesztés, webes technológiák
Én már abba a generációba tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a modern számítógép- és informatika-orientált világba születtek bele, így egészen gyerekkoromtól volt szerencsém magamba szívni az informatikát, mint technológiát és mint szemléletmódot. Jövőt a webes technológiákban és a felhő alapú osztott rendszerekben látom, így immár nyolcadik éve tudatosan építem e témakörökben tudásom.

Az én elhivatásom onnan ered, hogy rájöttem – nincs nagyon más felemelőbb érzés, mint alkotni. Mert amikor alkotsz valamit azzal újat hoztál létre és azzal már hozzáadtál valamit a világhoz. Amikor írsz egy programot és látod, hogy a program életre kel, a számítógép végrehajtja azokat az összetett utasításokat, amit adtál neki – tehát funcionál és működik – fantasztikus érzés. Fantasztikus dolog napról napra mindig tanulni valami újat és közben a jelenben már kamatoztatni. A programozáson és szerverezésen túl egyébként ha időm engedi több hangszeren zenélek és nagy repülő rajongó is vagyok.