Digionline servlet Kodi-hoz

Az ittott.tv-s servletem után itt az újabb készítmény, mellyel egyszerűvé válik a tévézés Kodin.

Tehát ez egy servlet, illetve lejátszótól független kiegészítő ami a hivatalos http://onlineplayer.digi.hu weboldalon elérhető tv csatornák megnyitását teszi lehetővé külső alkalmazások számára.

Szükséges hozzá már meglévő digionline hozzáférés, melyet abban az esetben regisztrálhatsz a digi ügyfélkapuján keresztül, ha rendelkezel kábeltévé és internet előfizetéssel is. E program működéséhez nem szükséges digi hálózat, de legjobb tudomásom szerint csak magyar ip címről működik.

 

Egy előfizetéshez jelenleg max három digionline account regisztrálható, a servlet egyszerre csak egy accountot kezel, így egyidőben egy servlet egyetlen lejátszót képes kiszolgálni.

E program indításakor legenerál egy m3u és egy xml fájlt – az előbbiben a teljes csatornalista az utóbbiban 5 napra elölre elektronikus programujság (EPG) található, melyet képes lejátszani a VLC, de teljes műsorújsággal együtt a KODI is.

Kodi-n az IPTV Simple Client-et kell beállítani, majd bekapcsolni – miután a servlet elindult a háttérben megnyithatóvá válnak a digionline rendszerében elérhető csatornák HD minőségben.

Részletek, leírás, telepítés:

https://github.com/szabbenjamin/digionline

 

Szólj hozzá!